Cursuri unghii false - Stilist Protezist Unghii


În 13 mai 2011  Şcoala "CHRISTINE VALMY" a sărbătorit 20 de ani de la introducerea în România a cursului de APLICARE UNGHII FALSE. De atunci şi până în prezent s-au pregătit în acest domeniu peste 4000 de specialişti, alături de cei peste 20.000 absolvenţi ai cursurilor noastre de înfrumuseţare corporală. Evoluţia cursului a ţinut pasul cu cele mai noi metode de styling în materie de manichiură falsă.

Această evoluţie a impus şi cursuri de specializare la care au participat nu numai absolvenţii noştri dar şi personal calificat prin alte forme de învăţământ.

Cursul de specializare propus mai jos se adresează atât manichiuristelor care doresc să se specializeze în tot ceea ce înseamnă tehnici utilizate pentru aplicare unghii false (tips-uri), construcţia şi designul unghiei false, precum si persoanelor care doresc sa performeze numai ca stilist-protezist unghii artificiale fara a fi calificate ca manichiurist-pedichiurist.


Cursul, conform programei de mai jos, cuprinde :


  • - tehnici construcţii unghii false (acryl, gel) ;
  • - design unghii (picturi);
  • - aplicare unghii artificiale (Tips-uri);

 

Ca mod de desfăsurare se lucrează în sistem work-shop, elevele, dupa realizarea demonstraţiilor de catre lector, lucrează individual PE CLIENTELA ADUSA DE CATRE SCOALA.


Materialele SUNT PUSE LA DISPOZITIE  INTEGRAL DE SCOALA şi sunt incluse în taxa de curs, mai putin setul de pensule pentru picturi.

 

DETALIERE PROGRAMA DE CURS: Va rugam apasati aici pentru a vedea programa completa

 

Durata: 8 săptămâni, zilnic. L-V

Plata: 1400 lei/lunar, la inceputul fiecarei luni de curs. Pret total: 2800 Lei

DATE DE INCEPERE: 11.01.2016, 08.03.2016, 09.05.2016, 04.07.2016, 29.08.2016, 24.10.2016, 19.12.2016

Taxa de inscriere: 100 Lei.

 

Acte necesare la inscriere: copii dupa buletin de identitate, certificat de nastere si de casatorie, diploma de studii si adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: "apt pentru cursul de ..., nu are probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile" si analiza wasserman (VDRL).
ATENTIE ! Cursurile scolii Christine Valmy sunt acreditate national, permitand  angajarea absolventilor atat in tara, cat si in strainatate. La absolvire se elibereaza atat certificat de initiere acreditat de  statul roman (emis de MINISTERUL MUNCII si MINISTERUL EDUCATIEI si  CERCETARII), cat si diploma Christine Valmy.