Cursuri de Manichiura - Pedichiura

CURSUL DE MANICHIURIST - PEDICHIURIST asigura studierea tehnicilor pentru manichiura si pedichiura clasica, manichiura si pedichiura frantuzeasca, tehnici de aplicare a ojei semipermanente precum si manichiura si pedichiura SPA.

 

PROGRAMA DE CURS

Va rugam apasati aici pentru a vedea programa completa a cursului.


Scoala asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului dar NU si trusa individuala.

 

IMPORTANT! Practica se realizeaza direct pe clientela care beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantelor.


Oferta de curs 2016

MANICHIURIST - PEDICHIURIST - 700 Ron / Luna. Se elibereaza Certificat de Calificare emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii, precum si diploma Christine Valmy.

Durata: 2,5 luni, L-V.

DATE INCEPERE: 21.03.2016; 31.05.2016; 8.08.2016; 17.10.2016; 3.01.2017

Plata: 700 lei/lunar, la inceputul fiecarei luni de curs.

Taxa de inscriere: 100 lei.

Acte necesare la inscriere: copii dupa buletin de identitate, certificat de nastere si de casatorie, diploma de studii si adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: "apt pentru cursul de ...,nu are probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile" si analiza wasserman (VDRL).

ATENTIE!Cursurile scolii Christine Valmy sunt acreditate national, permitand  angajarea absolventilor atat in tara, cat si in strainatate. La absolvire se elibereaza atat certificat de calificare acreditat de  statul roman (emis de MINISTERUL MUNCII si MINISTERUL EDUCATIEI si  CERCETARII), cat si diploma Christine Valmy.